Logo Kia

Skade

Sørlandsparken Karosseri

Sørlandsparken Karosseri er spesialister på Kia, Land Rover, Jaguar, Audi, Skoda og Nissan. Vi utfører alle typer karosseri- og lakkreparasjoner, også på andre merker. Spesialkompetanse når det gjelder moderne biler med fullgalvanisert eller aluminiums karosseri.
Trygghet – arbeid utføres av spesialiserte fagfolk. Vi tar vare på bilens historikk. Konkurransedyktige priser – arbeid og originaldeler til konkurransedyktige priser.

Kontakt oss på telefon: 24 03 47 47
www.sorlandsparken-karosseri.no

Prisløfte

Vi lover at det ikke er dyrere å reparere din Kia på vårt merkeverksted enn på andre verksteder i byen. Derfor gir vi nå vårt prisløfte som gjelder alle våre modeller. Gjelder for mekaniske reparasjoner, elektronikk og service (ikke PKK). Konkurrerende tilbud må være skriftlig fra autorisert bilverksted, identisk reparasjon/service og må kunne dokumenteres før bestilling av reparasjon/service. Deler må være i henhold til bilprodusentens spesifikasjoner og normer. Konkurrerende tilbud må ikke være eldre enn 4 uker og komme fra et verksted i Norge innen en radius av 50 km fra den aktuelle forhandler.

Design/CMS: Tress design
^